Hala ücretsizken bu 10 yapay zeka aracını kaçırmayın!

Ücretsiz Yapay Zeka Araçları İle İçerik Üretiminde Son Fırsatlar!

İçerik üretme ve verimliliği artırma konusunda, ücretsiz yapay zeka araçlarıyla içeriklerinizi daha hızlı ve akılcı bir şekilde oluşturabilir, önemli zaman tasarrufları sağlayabilirsiniz. Ancak, bu araçların ücretsiz olarak sunulma süreleri belirsiz olabilir, bu yüzden fırsatları kaçırmamak adına hemen değerlendirmenizi öneririz.

  • Gliff
    Gliff, no-code/low-code bir platform olan görsel programlama ile yapay zeka uygulamalarını geliştirmenizi sağlar. Yazılım bilgisine ihtiyaç duymadan, sürükle-bırak arayüzüyle karmaşık AI akışlarını görselleştirebilirsiniz. Ücretsiz planında günlük 10 kredi sunulmaktadır.
  • Suno
    Suno, metin girişi yaparak gerçekçi, yüksek kaliteli müzikler oluşturmanızı sağlayan bir yapay zeka aracıdır. Ücretsiz planında günlük 50 krediyle 10 şarkı oluşturma imkanı sunmaktadır.

Google AI Studio ve Diğer Araçlar

Google AI Studio
Google AI Studio, Gemini modellerini kullanarak uygulama geliştirme süreçlerini kolaylaştıran bir platform sunar. Ücretsiz sürümü yeni kullanıcılar için oldukça yeterli olabilir.

NotebookLM
NotebookLM, belgelerle entegre çalışan bir araştırma asistanıdır. Ücretsiz erişimde temel işlevler ücretsiz olarak kullanılabilir.

Leonardo, Whisk ve Kling

Leonardo
Leonardo AI, oyun tasarımı ve görsel konsept geliştirme için optimize edilmiş bir yapay zeka aracıdır. Ücretsiz üyelikle günlük 150 kredi alabilirsiniz.

Whisk
Whisk, görsel yaratıcılık için metin yerine görsellerle çalışmanıza olanak tanır. Gemini görsel analiz sistemi ile yüksek kaliteli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kling
Kling, metinleri gerçekçi videolara dönüştüren bir yapay zeka platformudur. Ücretsiz erişim şu an beta aşamasındadır.

Perplexity Labs, MindStudio ve ElevenLabs

Perplexity Labs
Perplexity AI, gerçek zamanlı kaynak tarayan bir yapay zeka arama motorudur. Ücretsiz sürümünde sınırsız temel arama yapabilirsiniz.

MindStudio
MindStudio, no-code yapısıyla özel yapay zeka uygulamaları geliştirmenizi sağlayan bir platformdur. Ücretsiz planında aylık 1000 işletme hakkı sunulmaktadır.

ElevenLabs
ElevenLabs, metni profesyonel düzeyde seslendirmeye olanak tanıyan bir ses sentez platformudur. Ücretsiz planında aylık 10.000 karakterlik ses üretimi hakkı sunulmaktadır.

Gelecekte de ilginç yapay zeka araçlarını sizler için derlemeye devam edeceğiz. Bu yüzden bizi takip etmeye devam edin!

Related Posts

Yıldızlar iki kez patlayabiliyor: Kozmolojide büyük keşif

Evrenin en etkileyici olaylarından biri olan süpernova patlamaları, yıldızların yaşamlarının sonundaki dev patlamalar olarak biliniyor. Fakat bilim insanlarının son araştırması, bazı yıldızların bir değil, iki kez patlayabildiğini ve bu patlamanın görsel kanıtlarını ortaya koydu.

Armin Strom’un yeni saati koleksiyonerleri mest etti

İsviçreli saat üreticisi Armin Strom, zamana farklı bir bakış sunan yeni modeli Gravity Equal Force Ultimate Sapphire Blue ile dikkat çekiyor. Şirketin System 78 koleksiyonuna eklenen bu özel saat, İsviçre Alplerinin buzul göllerinden esinlenerek …

Türkiye’nin de aralarında olduğu 30 ülkenin katkısıyla geliştirildi: Yeni nesil meteoroloji uydusu MTG-S1 uzaya başarıyla fırlatıldı

Avrupa’nın yeni nesil hava gözlem uydusu MTG-S1, ABD’nin Cape Canaveral Üssü’nden uzaya gönderildi. MTG-S1, Meteosat Üçüncü Nesil (MTG) Uydu Programı kapsamında önümüzdeki 20 yıl boyunca görev yapacak 6 uydudan biri olacak. Türkiye’nin kurucu üyesi olduğu Avrupa Meteoroloji Uyduları İşletme Teşkilatı (EUMETSAT) tarafından işletilecek uydu, hava tahmini, ani hava olayları takibi ve iklim izleme alanlarında önemli katkılar sunacak. Halihazırda EUMETSAT’ın işlettiği 9 uydudan elde edilen veriler, 30 üye ülkede meteorolojik tahminler ve erken uyarı sistemleri için etkin şekilde kullanılıyor. MTG-S1’in devreye girmesiyle bu kapasite önemli ölçüde artacak.

PlayStation oyunlarına zam geldi

Sony’nin PlayStation oyunlarına zam geldi. Türkiye’de oyun fiyatları sürekli artıyor ve bu sefer de PS tarafındaki AAA oyunlara zam geldi.

Android kullanıcıları dikkat! Telefonunuzdaki fotoğrafları hedef alıyor

Kaspersky araştırmacıları, iOS ve Android cihazları hedef alan yeni bir Truva atı virüsü olan SparkKitty’yi ortaya çıkardı. Android’de yayılımı daha hızlı olan zararlı yazılım, özellikle kripto para ve kumarla ilgili uygulamaların yanı sıra TikTok’un sahte bir sürümü üzerinden yayılıyor ve telefonların galerilerindeki görüntüleri hedef alıyor.

Dans eden robotlar gerçek mi? İşin uzmanları anlatıyor

Boston Dynamics’in dans eden robotları, sosyal medyada viral olan videolarıyla bilim ve teknoloji dünyasını adeta büyüledi. Spot ve Atlas gibi robotların karmaşık dans hareketleri, izleyenleri hem hayran bıraktı hem de bir soruyu gündeme taşıdı: Bu …