iQOO Neo 9S Pro+ yakında piyasada

Geçtiğimiz ay iQOO, Dimensity 9300 Plus yonga seti ile donatılmış iQOO Neo 9S Pro’yu Çin’de tanıtmıştı. Markanın ayrıca iQOO Neo 9S Pro Plus üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Cihazın yakında piyasaya sürüleceği düşünülüyor çünkü Çin’in MIIT sertifikasyon platformundan onay almış durumda. Aynı zamanda, tanınmış bir teknoloji sızıntı kaynağı olan Digital Chat Station, cihazın çıkış zaman aralığını açıkladı.

Yeni bir Vivo telefonu, V2403A model numarasıyla Çin’in MIIT veri tabanında ortaya çıktı. Birçok teknoloji blogcusu, bu telefonun yaklaşmakta olan iQOO Neo 9S Pro+ olduğunu iddia ediyor. MIIT listesi, iddia edilen iQOO Neo 9S Pro+ hakkında herhangi bir teknik özellik bilgisi vermese de, Digital Chat Station’a göre cihaz Temmuz ayında resmiyet kazanacak. Bu zaman aralığı, Neo 9S Pro+’un OnePlus Ace 3 Pro, Realme GT 7 ve Redmi K70 Ultra gibi modellerle rekabet edeceğini gösteriyor. Redmi’nin telefonunun Dimensity 9300+ yonga setine sahip olması beklenirken, iQOO, OnePlus ve Realme amiral gemileri Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ile donatılacak.

iQOO Neo 9S Pro+ özellikleri hakkında neler bekleniyor? Raporlara göre, iQOO Neo 9S Pro+, Aralık 2023’te duyurulan Dimensity 9300 yonga setine sahip iQOO Neo 9 Pro’nun geliştirilmiş bir versiyonu olacak. Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti taşıyacak olan cihazın diğer teknik özelliklerinin Neo 9 Pro ile aynı kalması muhtemel.

Cihazın 6.78 inç AMOLED 1.5K 144Hz ekran, 16 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana) + 50 megapiksel (ultra geniş) çift kamera kurulumu ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca, 16 GB’a kadar LDDR5x RAM, 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama ve 120W hızlı şarj destekli 5,160mAh batarya ile birlikte sunulması muhtemel.

iQOO Neo 9S Pro+’un lansmanı ile ilgili daha fazla detay önümüzdeki günlerde netleşecek gibi görünüyor. Teknoloji meraklıları, bu yeni modelin piyasaya sürülmesini heyecanla bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx