Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş’i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları mensubu oldukları tespit edildi

T24 Haber Merkezi

Ankara’da suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in kardeşi Selma Ateş‘in, Bursa’da avukatıyla birlikte oturduğu oturduğu kafede iki ayrı araçla takip edildiği öğrenildi. Ateş Teleferik Polis Karakolu’na giderek şikayetçi oldu.

T24‘ün edindiği bilgiye göre, şu an karakolda ifade veren Ateş’i takip edenlerin iki ayrı ekip olduğu ve Bursa Ülkü Ocakları mensubu olduğu tespit edildi.

Öte yandan Sinan Ateş cinayeti davası ve Cumhur ittifakındaki gelişmelerle ilgili haberlerle gündeme gelen MHP’nin iki Genel Başkan Yardımcısı, bugün Ateş davası üzerinden MHP’nin hedef alındığını iddia eden bazı gazeteciler ile televizyon kanallarını hedef almıştı.

TIKLAYIN – Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş: Kendisini devlet zanneden paralel çete o kadar rahat cinayet işlemiş ki onlarca delil bırakmış

Ayşe Ateş’ten MHP’li Semih Yalçın’a yanıt: Dosyayı açıp okumadıysa mahkemeye gelsin

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, “Halk TV, TV 100 ve Sözcü TV gibi solcu gazetecilere ekranı pazarlayan medya kuruluşları; Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, Osman Sert gibi MHP muarızı tipleri ekrana çıkararak partimize saldırmalarını sağlamaktadır. Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdülkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır. Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir. Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlarla birliktedir” ifadelerini kullanmıştı. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ise “Halk Tv’de ‘Kırmızı Çizgi’ adıyla yayınlanan programda, hangi mihraklara hizmet ettiğini, kimlerle irtibatlı ve iltisaklı olduğunu bildiğimiz Gözde Şeker ve İbrahim Kahveci isimli kişiler ‘oyunuzda kan var’ sözleriyle başlayan bir dizi lakırdıyla Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli‘ye hayasızca saldırmışlar, hakaretler etmişler, iftiralarını peş peşe sıralamışlardır. Bu hakaret ve iftiralara hiçbir kişi ve kurum ifade özgürlüğü diyemez. Bu müfterilerle kanun önünde hesaplaşacağız”  demişti. 

CHP’den, gazetecilerin hedef gösterilmesine tepki: Saçlarının teline dahi zarar gelirse Semih Yalçın’dan biliriz

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx